Mama lui Dany Vicol, urlete de durere în urma sicriului. Băiatul ucis de Mario Iorgulescu, condus acum pe ultimul drum. La un moment dat, femeia s-a apropiat de dric și a făcut un gest cutremurător

Sicriul a fost scos din curtea casei părintești în strigătele de durere ale mamei tânărului. Aceasta, ținută de rude aproape că s-a prăbușit pe marginae mașinii unde a fost urcat coșciugul.

Părinții și soția lui Dany Vicol nu-și revin din șoc. La priveghi, soția lui Dany Vicol a leșinat. Astăzi, tânărul omorât de Mario Iorgulescu este condus pe ultimul drum, înmormântarea lui Dany Vicol are loc la Rudeni, acolo unde locuiesc părinții lui.

Toți prietenii lui Dany au venit acasă la părinții lui Dany, acolo unde se află sicriul, îmbrăcați în tricouri albe, pe care au imprimată poza tânărului.

Părinții lui Dany Vicol trăiesc o dramă greu de descris. Își duc la groapă al doilea copil. Dany Vicol este înmormântat lângă sora lui, care a murit la vârsta de 6 ani, din cauza unei boli necruțătoare.

Înmormântarea lui Dany Vicol este una cutremurătoare, la care participă sute de persoane, iar cortegiul funerar este însoțit de lăutari. De altfel, și la priveghi, un tânăr a cântat la căpătâiul sicriului lui Dany Vicol.

Tânărul de 24 de ani, mort în accidentul produs sâmbătă noapte pe șos Chitila de Mario Iorgulescu avea doi copii. Martorii spun că Mariu, fiul șefului LPF, avea viteză mare când a pierdut controlul volanului și a intrat în mașina condusă de Dany Vicol. Tânărul a murit pe loc, iar Mario Iorgulescu se află în stare gravă la spital.

Rezultatele medico-legale venite în această dimineață arată că Mario Iorgulescu era băut și consumase droguri în momentul în care a produs accidentul în care a murit Dany Vicol. Potrivit datelor de la Institutul Național de Medicină Legală, Mario Iorgulescu a ieşit pozitiv la testul privind consumul de cocaină, afirmă legiştii. De asemenea, Mario Iorgulescu consumase și alcool înainte de a se urca la volanul mașinii și avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare şi 1,76 la a doua verificare – ceea ar însemna că ar fi putut avea 2,20 g/l alcool pur în sânge în momentul accidentului.

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *