A mers cu un prieten la prostituate și a dat peste soţia lui, în timp ce negocia preţul cu un client

O poveste tragi-comică s-a transformat într-un dezastru cumplit pentru o familie de români, proaspăt întorşi din Italia.

Totul a început când soţul, în căutare de plăceri oferite de prostituate, a dat peste propria soţie, în timp ce discuta cu un posibil client, la Roma. Un italian de 32 de ani a ajuns în final singurul care plăteşte cu închisoarea pentru faptele sale, românul făcându-şi singur „dreptate” acasă.

Totul s-a întâmplat în 2019, când Ciociaro, un muncitor de 32 de ani din Frosinone, s-a împrietenit cu un român de vârsta lui. Într-o seară, după ce au băut câteva pahare într-un bar, au hotărât să-şi continue petrecerea alături de câteva prostituate.

Au achitat nota şi au plecat într-o zonă binecunoscută pentru a face rost de companie pentru restul serii. Când au ajuns însă la faţa locului, românul a rămas mască. În faţa ochilor lui era tocmai soţia sa, care intenţiona să ademenească un client.

Fără să mai rumege problema, văzând negru în faţa ochilor de furie, omul a luat-o de păr şi a târât-o până la maşină. A început să o lovească cu pumnii şi picioarele până când un poliţist aflat în zonă a intervenit şi a alertat la rândul lui mai multe echipaje de carabinieri, relatează portalul italian de știri Frosinone Web.

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi şi anchetaţi pentru răpire, tâlhărie şi alte violenţe, după ce i-ar fi smuls femeii şi geanta din mână. În urma acestor fapte, ambii au fost trimişi în judecată.

Totuşi, înainte de începerea procesului penal şi în ciuda celor întâmplate, românul şi soţia lui s-au întors împreună în România. O decizie care prevestea un final tragic. La scurt timp de la întoarcerea în ţară, în timpul unei dispute aprinse, românul şi-a împuşcat mortal soţia, apoi, cuprins de vină şi disperare, şi-a pus capăt zilelor.

În proces, așadar, a ajuns doar muncitorul de 32 de ani din Frosinone, condamnat la trei ani de închisoare pentru tâlhărie, răpire şi alte violenţe. Bărbatul a fost apărat de avocații Luigi Tozzi și Marta Campoli și a fost judecat de judecătorul curții din Roma cu procedura prescurtată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *