A plăcut-o și Hugh Hefner! Cea mai apreciată româncă din Playboy

”Româncele sunt frumoase de pică” nu e doar o vorbă-n vânt, bună să ridice moralul naționaliștilor. E un adevăr confirmat de însuși ”tăticul Playboy”, care a fost atât de impresionat de frumusețea unei vedete de la noi, încât, în 2008, a invitat-o la conacul său pentru a poza pentru un calendar distribuit în întreaga lume.

Andreea Mantea (29 de ani) tocmai fusese protagonista unui pictorial incendiar în revista iepurașului cu papion, în rolul Larei Croft. Nu era prima oară când apărea în Playboy, numai că de data aceasta corpul vedetei suferise câteva îmbunătățiri vizibile cu ochiul liber în zona bustului.

Andreea Mantea, alături de Hugh Hefner

Mișcat de frumusețea Andreei, Hugh Hefner a chemat-o pe apetisanta brunetă la Playboy Mansion, din Los Angeles, în septembrie 2008. 12 dintre cele mai frumoase femei din lume s-au lăsat fotografiate atunci pentru un calendar sexy care a fost distribuit în toată lumea.

”Sunt nerăbdătoare să ajung acolo. Mă bucur că cei de la Playboy m-au ales, cu atât mai mult, cu cât nu sunt blondă. Știu că Hefner preferă blondele”, declara la vremea respectivă Andreea Mantea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *