Actrița Eugenia Șerban, pe masa de operație a treia oară din cauza cancerului „M-am gândit la moarte”

Actrița devenită celebră cu rolurile din “Iubire ca-n filme”, “Inimă de țigan” și “La Bloc” are, din nou, problem medicale. A ajuns pe masa de operație, după ce învinsese cancerul de două ori.

Eugenia Şerban (50 ani) va suferi o nouă intervenţie chirurgicală. Se va întâmpla la mijlocul lunii septembrie, după ce medicii au anunțat-o că suferă de o boală severă, scrie rtv.net.Actrița a început deja chimioterapia, care a ajutat-o să înlăture celulele ce îi măcinau corpul. Mai are nevoie, însă, de o ultimă intervenție chirurgicală. „Ştiam că va mai fi o intervenţie, dar în urma chimioterapiei a apărut şi cea de-a doua, pe care o voi face pe 14 septembrie. Nu sunt atât de complicate, dar sunt operaţii. Acum nu mă mai gândesc la moarte, doar atunci când am aflat de cancer m-am gândit la ea.

loading...

Acum mi-am alungat acest gând. Am fost într-un spital din afara Bucureştiului, acolo unde opera chirurgul meu. Perioada de izolare a fost grea, căci toată lumea se comporta cu tine de parcă eşti lepros, asta până vine rezultatul negativ”, a dezvăluit Eugenia Şerban.

Actrița din ”Inimă de țigan” a ajuns din nou la operație

Eugenia Serban a fost la un pas să rămână fără sâni după ce a decis să își scoată silicoanele. Chiar și așa, ea mărturisește sincer că nu îi pare rău că a apelat la operații estetice. ”Eu nu mai am implanturi, le-am scos. Problemele au început din momentul în care mi-am scos implanturile. A fost o operație nereușită care a avut repercusiuni. În 1999 mi-am pus implanturile în Italia, dar eu îmi făcusem un lifting mamar după ce l-am născut pe fiul meu, care a făcut săptămâna trecută 22 de ani, în 94′ în Canada.

Eu eram foarte bine, iar în ’99 nimeni nu a știut că eu mi-am pus implanturi. Nu am fost întrebată niciodată despre aceastaă operație. Într-adevăr am fost la o clinică în care aveam încredere. Dar la un moment dat, când am mai înaintat în vârstă și am luat și eu niște kilograme, am spus că este cazul să renunț. Și atunci au început problemele. Nu am regretat niciodată că mi le-am pus. Noua ani nu am avut probleme niciodată. Eu nu sunt împotriva operațiilor estetice. Este bine că există pentru că ne pot înfrumuseța viața și ne pot înfrumuseța în primul rând încrederea în noi. Dar trebuie să fim mai atente și să ne ducem la mai mulți medici înainte de a lua o decizie. Fetele trebuie să verifice istoricul acelui medic și trebuie să pună în balanță eșecurile și reușitele. Aici a greșit un medic foarte bun și nu mai am încredere în clinicile de la noi. Dacă voi mai face o operație, o voi face afară”, a mărturisit Eugenia Șerban la Antena Stars.

loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *