Alege luna în care te-ai născut și află care ți-e destinul.

Ce spune luna în care ai venit pe lume despre tine și despre destinul tău?

Dacă ești născută în… Ianuarie

Calități: ambiție, fidelitate, inteligență.

Defecte: gelozie, încăpățânare, introversiune, spirit critic.

În această viață, rolul tău este, fără doar și poate, unul de lider. Chiar dacă, oficial, nu dețîi un post care să îți ofere acest statut, îți este destul de ușor să ii faci pe cei din jur să îți dea dreptate și să te urmeze. Tocmai din acest motiv, vei avea o viață profesională în ascendentă.

Pe de altă parte, ar trebui să o lași mai moale în sectorul privat: într-o relație, cei doi indivizi au drepturi și obligații egale.

Dacă ești născută în… Februarie

Calități: sociabilitate, sensibilitate, îndrăzneala.

Defecte: subestimare, furie, comoditate.

Persoanele născute în februarie sunt dintre cei mai buni mediatori sau oratori. Le place să fie în centrul atenției și să fie ascultați și le este ușor să se facă plăcuți de ceilalți.

Pe plan sentimental, sunt firi dificile căci, deși la exterior sunt mai mereu zambareti și puși pe nazbâții, spiritual nu sunt la fel de ușor de înțeles. Au emoții complexe și își schimbă dispoziția foarte repede. De aceea le este greu să aibă relații de lungă durata (relații amoroase sau de prietenie).

Dacă ești născută în… Martie

Calități: afecțiune, onestitate, generozitate.

Defecte: spirit răzbunător, timiditate, impulsivitate.

Persoanelor născute în luna martie le place să aibă întotdeauna ceva de făcut, să fie înconjurate de oameni (chiar dacă nu sunt în centrul atenției) și să își ducă distracțiile la extreme. De asemenea, se răzgândesc destul de repede, motiv pentru care este relativ dificil să ții pasul cu ele.

Din punct de vedere emoțional, nu sunt persoane dintre cele mai statornice, însă, dacă găsesc perechea perfectă, provocatoare, energică, atunci sunt capabile de câteva compromisuri.

Dacă ești născută în… Aprilie

Calități: generozitate, dinamism, spirit aventurier.

Defecte: egoism, emotivitate, nestapanire.

Cu tinereți zbuciumate și pline de experiențe cât mai diverse, persoanele născute în aprilie se pregătesc pentru o viață calmă de om mare: trebuie să cunoască totul pentru a șți ce își doresc, însă, odată hotărârea luată, nu se vor răzgândi prea ușor.

Nu sunt recunoscute că fiind persoane fidele, însă, după un timp, vor renunta la flirturi și aventuri dacă sunt lângă persoană potrivită și au motivația necesară.

Dacă ești născută în… Mai

Calități: putere de caracter, responsabilitate, energie.

Defecte: încăpățânare, egocentrism, nervozitate.

Dacă eșți născută în mai, destinul tău este unul cât se poate de cursiv: traseul profesional este dintre cele mai logice, iar cel sentimental va fi lăsat, inițial, pe planul doi.

Relațiile tale vor fi însă, întotdeauna, cu două tăișuri, majoritatea fiind bazate pe aparențe. Îți este greu să te apropii emoțional de oricare persoană străînă, iar pentru a-ți alege sufletul pereche vei avea nevoie de un intermediar.

Dacă ești născută în… Iunie

Calități: vizionarism, comunicativitate, creativitate, simt al umorului.

Defecte: tendința de a întârzia, narcisism, ezitare.

Persoanele născute în luna iunie sunt, în esență, persoane introspective, despre care ceilalți vor avea întotdeauna impresia că știu totul, dar vor fi întotdeauna surprinși. Din acest motiv, nativilor acestei luni le va fi ușor să obțînă ceea ce își doresc, însă rezultatele nu vor fi permanente.

Se îndrăgostesc greu și nu o vor spune primii niciodată, în timp ce în orice relație de prietenie sunt persoane destul de posesive și geloase.

Dacă ești născută în… Iulie

Calități: toleranță, tact, responsabilitate, loialitate.

Defecte: timiditate, mister, monotonie.

Dacă eșți născută în iulie, îți construiești încă de timpuriu principiile de viață, aspirand întotdeauna la mai mult. Nemulțumită de în secret de relativele prezentului, ești predispusă la o cădere nervoasă la un moment dat.

Nu îți poți exprimă emoțiile decât atunci când sentimentele sunt foarte puternice, iar atunci se întâmplă adesea să nu găsești formă optimă de redare, așa încât ai un număr limitat de persoane care îți sunt aproape – însă acelea sunt de calitate.

Dacă ești născută în… August

Calități: sex-appeal, romantism, sociabilitate, creativitate.

Defecte: gelozie, egoism, slăbiciune, aroganță.

Persoanele născute în august sunt sigure pe sine și orgolioase, motiv pentru care își vor fixă țeluri înalte însă, fără competiție, nu își vor da prea mult interesul să le și atingă.

Destul de puternice din punct de vedere emoțional, aceste persoane sunt foarte afectuoase, dar nu vor arată niciodată când sunt rănite. Pentru persoană iubita vor face tot ce le stă în putință, indiferent de normele sociale sau de alte reguli, însă își oferă greu încrederea, motiv pentru care este posibil să își găsească greu perechea.

Dacă ești născută în… Septembrie

Calități: sensibilitate, memorie, empatie, calm.

Defecte: spirit critic, tendința de dominare.

Cei născuți în septembrie sunt oameni optimiști, însă întotdeauna nemulțumiți. Nemulțumirea nu vine însă din imposibilitatea de a obține ce își doresc, ci, mai degrabă, din faptul că întotdeauna își doresc mai mult.

Știu întotdeauna ce vor și lupta pentru dorințele lor, de aceea întreagă lor viață este o bătălie, o înșiruire de provocări, iar existența le este dominată de ideea de a cuceri lumea.

Dacă ești născută în… Octombrie

Calități: romantism, empatie, independența, prietenie.

Defecte: dificultatea de a alege, gelozie, emotivitate.

Dacă eșți născută în octombrie, firea ta romantică și ușor pesimistă este cea care te va trage în jos. Ai toate armele pentru a răzbi în lume, însă lipsa încrederii în ține îți coboară standardele. Dacă toate calitățile tale se împletesc cu o forță de decizie dobândită pe cale ereditară, nimic nu îți va stă în cale.

Pe plan sentimental, vei avea multe dezamăgiri, însă majoritatea sunt din vină ta: tinzi, adesea, să vezi oamenii mai buni decât sunt ei în realitate.

Dacă ești născută în… Noiembrie

Calități: dinamism, inventivitate, determinare, idealism.

Defecte: nesiguranță emoțională, fire acidă, încăpățânare.

Persoanele născute în noiembrie sunt oameni norocoși prin excelență. Își fac ușor prieteni, le este ușor să se adapteze oricăror situații sociale și să se facă plăcuți. Odată ce își propun ceva, indiferent că vizează planul profesional sau cel emoțional, nu vor renunta până când nu dobândesc ceea ce își doresc.

Singură problema este că, în momentul în care obiectul adorației devine accesibil sau prea ușor de manipulat, interesul dispare. Așadar, existența celor născuți în noiembrie este doar o goana după cai verzi.

Dacă ești născută în… Decembrie

Calități: responsabilitate, organizare, loialitate, simt al umorului.

Defecte: irascibilitate, tendința de dominare, versalitate.

Dacă eșți născută în decembrie, atunci tendința ta este să te retragi, să lucrezi singură, să te descurci singură cu orice problema ai avea, dar să te implici cât mai mult în viețile celorlalți, încercând să te faci utilă.

Din punct de vedere profesional, vei întâmpină multe obstacole, din cauza caracterului tău și a dorințelor schimbătoare, însă le vei face față cu brio, mulțumită hotărârii și organizării care îți stau în fire.Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *