Ce tragedie! Fetiță de cinci ani, găsită moartă în pat! Ce greșeală au făcut părinții: „Ca părinte, aș fi făcut același lucru”

O fetiță de cinci ani a murit în timpul nopții, după ce părinții au băgat-o în pat. A doua zi dimineață, când au găsit-o, era deja prea târziu.

O fetiță de cindi ani din Hove, East Sussex, a fost găsită moartă în patul ei de către părinți. Keziah lua încă de când se născuse tratament pentru constipație și balonare, dar nimeni nu se aștepta la ce avea să urmeze. Medicii nu și-au adt seama, de fapt, că ea suferea de o afecțiune mult mai gravă decât credeau.

Micuța Keziah s-a plâns toată ziua de dureri de burtică la gradiniță. Susie și Phil, părinții ei, au băgat-o seara în pat și au sperat că a doua zi de dimineață avea să se simtă mai bine.

Plănuiau să o ducă la medic la prima oră, dacă mai acuza încă dureri de burtă, dar nu au mai apucat.

Fata a murit în timpul nopții și au găsit-o moartă. Au încercat să o resusciteze, dar era deja mult prea târziu.

O examinare post-mortem a dezvăluit cauza morții fetiței. Ea avea o boală gravă la stomac care îi afecta colonul sigmoid și care este extrem de rară, mai ales în rândul copiilor.

„Ca părinte, aș fi făcut același lucru, aș fi așteptat până dimineață. Durerile de burtă la copii sunt foarte comune”, a declarat medicul care a făcut autopsia. sursa:wowbiz

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

Comments (0)
Add Comment