Pop: „Ce-a făcut Iohannis s-o salveze pe Alexandra? N-a mişcat un deget. A condamnat-o la moarte”

Senatorul PSD Liviu Pop a „identificat”, la România TV, vinovatul pentru tragedia Alexandrei, victima lui Gheorghe Dincă din Caracal. Iar acesta ar fi, în opinia fostului ministru, preşedintele Iohannis care „a condamnat-o la moarte” pe fată.

„Zilele trecute am stat de vorbă cu câţiva tineri români care studiază în Danemarca, tineri între 20 şi 25 de ani. M-au întrebat: ‘Ce face statul român? Ce face preşedintele?’. Nu ştiam la ce se referă. Şi m-au lămurit: O fată de 15 ani a sunat la 112 şi a rugat să fie ajutată, să fie salvată. Iar statul român ce-a făcut? Nimic! A lăsat-o pe tânăra aceea să moară. Şi atunci, întreb şi eu, ca tinerii aceia: ce a făcut preşedintele României ca s-o salveze pe Alexandra? Nimic! N-a mişcat un deget. Practic, a condamnat-o la moarte”, a declarat Pop, citat de ziariştii.com

În momentul în care din studio i s-a replicat că şi Guvernul avea atribuţii în zonă, Pop a răspuns:

„Lăsaţi Guvernul, că nu Guvernul… Problema e la preşedinte. El e preşedintele CSAT, acolo sunt toate instituţiile care au un rol în situaţii de acest gen. Şi STS, şi SRI, şi…!”

În continuare, lui Pop i s-a reamintit că şi MAI a greşit: „Nu uitaţi Ministerul de Interne, cu Poliţie cu tot. Au fost şi nişte poliţişti pe-acolo, în tragediile de la Caracal”.

„Lăsaţi Ministerul de Interne! La preşedinte e problema”, a răspuns senatorul.

Comments (0)
Add Comment