S-a zvonit ca divorteaza, la nici macar o luna de cand s-au casatorit. Anuntul neasteptat facut acum de Alex Bodi: „Bianca este o…”

Sotul Biancai Dragusanu, primele declaratii dupa ce s-a spus ca au probleme in casnicie. „Cateodata e o copilita”. Alex Bodi a negat faptul ca divorteaza de sotia lui, Bianca Dragusanu, si a facut primele declaratii despre relatia lor. Cei doi formeaza in continuare un cuplu solid, dupa cum spune afaceristul.

Bianca este cateodata o copilita

Bianca este o femeie foarte matura, dar cateodata e o copilita, are nevoie de atentie, de afectiune. Business-urile noastre trebuie mentinute. Am fost fiecare cu fetitele noastre. Lumea vorbeste mult, dar daca era sa divortam s-ar fi aflat rapid”, a spus Alex Bodi invitat la o emisiune Tv.

Eu in ultimul an, asa m-am simtit, sunt foarte fericita ca am facut acest lucru si amandoi simtim…nu am cuvinte sa exprim. Nici macar parintii nostri nu au stiut, ne-am dorit sa fie un eveniment foarte restrans si amandoi ne-am dorit sa nu se afle public, dar asta este. O sa afle mama acum si de la voi si parintii lui”, a spus Bianca Dragusanu.

Comments (0)
Add Comment