Tânăr bucătar, de 19 ani, ucis de coronavirus. Doctorii i-au spus să nu-și facă griji

Un tânăr bucătar, în vârstă de numai 19 ani, a sfârșit răpus de coronavirus. Asta, după ce doctorii i-au spus că nu trebuie să își facă griji, pentru că vârsta era de partea lui și organismul lui capabil să ducă o astfel de luptă.

La scurt timp după, starea lui de sănătate s-a înrăutățit, iar tânărul a murit fulgerător.

Luca Di Nicola, un adolescent aparent sănătos tun, a murit după ce a devenit suspect de coronavirus.

Medicii îl asiguraseră că nu trebuie să își facă griji, pentru că organismul lui va face față cu brio pandemiei, scrie Mirror.

Băiatul lucra pe post de chef la restaurantul familiei sale, din Londra, Marea Britanie. La un moment dat, s-a îmbolnăvit cu COVID-19.

Familia: „Luca era foarte sănătos”

Familia spune că Luca era „foarte sănătos” și că, înainte de a muri, s-a dus la un doctor prezentând simptome de coronavirus.

„Cu o săptămână înainte de a muri, Luca avea febră și tușea, iar cumnata mea și soțul ei, care locuiau în aceeași casă,aveau aceleași simptome. Un doctor i-a dat nepotului meu niște paracetamol”, a declarat mătușa lui Luca, pentru ziarul La Repubblica.

Starea băiatului s-a agravat pe 23 martie, iar un alt doctor l-a vizitat acasă și i-a spus că nu trebuie să își facă griji în privința unei gripe ușor mai severe. Sănătatea lui s-a tot deteriorat, iar într-un final s-a prăbușit, după ce s-a tot plâns de dureri în piept.

Ambulanța sosită la fața locului a reușit să îl resusciteze pe tânăr, însă plămânii lui au cedat la scurt timp după.

Organizația Mondială a Sănătății a avertizat că zicala „tinerii nu sunt în pericol” este doar un mit și că, în realitate, oricine poate contracta noul coronavirus. Mai mult, în cazuri rare, tinerii sănătoși pot dezvolta cazuri severe.

Sistemele lor imunitare au o reacție atât de intensă, încât ajung să atace organele propriilor corpuri. sursa:spynews

Comments (0)
Add Comment