Andreea Bălan a făcut publice primele imagini cu rochia de mireasă! E incredibil cum arată artista. Ce mesaje sunt scrise pe rochia ei

Andreea Bălan este superbă în rochia de mireasă. Cântăreața a făcut deja publice primele imagini, iar fanii sunt foarte încântați.

Andreea Bălan a publicat primele fotografii cu ea îmbrăcată în rochie de mireasă, după ce și-a petrecut ultimele luni punând la punct toate detaliile pentru marele eveniment din viața ei. Creația este brodată manual și are și câteva mesaje de dragoste.

„Îți sunt înger păzitor”,

„Fără tine nu sunt eu”,

„Iubește-mă așa cum o faci tu”,

sunt câteva dintre mesajele pe care le poartă artista în ziua cea mare.

Tot pe rochie, a ales să poarte scrise și numele fiicelor ei și datele lor de naștere.

Andreea Bălan este foarte mândră de rochia de mireasă

Frumoasa cântăreță a publicat și un mesaj pe pagina ei de Instagram în care a vorbit despre cât de mult înseamnă rochia de mireasă pe care o poartă.

„Rochia de mireasa, este cea mai importanta rochie din viata unei femei, trezeste cele mai intense emotii si desi purtata doar odata, face cat toate celelalte la un loc.

Rochia mea de mireasa spune povestea noastra in versurile scrise pe ea, in cuvintele aruncate din loc in loc, cuvinte care au patruns adanc in inima.

Este brodata manual cu multa iubire si cand o port, ma duce in lumea basmului si ma face sa ma simt cea mai frumoasa din lume.

Simt ca plutesc si parca timpul sta in loc, iar noi doi suntem un print si o printesa”, a scris Andreea Bălan pe pagina ei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *