Andreea Bălan, mesaj pentru Andra: ”Unele sentimente nu se schimbă niciodată!”

Andreea Bălan și-a expus, printr-un mesaj de pe o rețea de socializare, sentimentele în privința relației pe care o are cu Andra Măruță. Ambele au debutat pe aceleași scene consacrate în anii 2000 și s-au bucurat de aceeași dragoste de la fani, lucru care se întâmplă și acum. Soția lui George Burcea a scris câteva cuvinte emoționante, în josul unei fotografii cu artista, despre anii care au trecut și despre evoluția lor ca oameni și ca artiști. Ce mesaj i-a surprins pe fanii amândurora?

Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru Andra

Andreea Bălan și-a reamintit clipele de la începutul carierei sale, clipe pe care le-a împărtășit cu mulți alți artiști care s-au lansat în aceeași perioadă. Printre aceștia se numără și Andra, care a împărțit succesul cu trupa Andre în anii 2000. Cele două erau pe atunci tinere și pline de vise și speranța unei cariere pe care mai apoi au reușit să o atingă.

„Ne știm de 20 de ani de când eram amândouă la început de drum, cântam pe aceeași scenă și stăteam la povești până târziu în aceeași cameră de hotel. Anii au trecut, ne-am văzut de carieră, avem familii și copii acum, dar de fiecare dată când mă întâlnesc cu @andra, am aceeași bucurie inocentă ca la 13 ani Unele sentimente nu se schimbă niciodată, chiar dacă trece timpul”

Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru Andra Măruță. Ce cuvinte frumoasei-a scris artistei?

„De-a lungul timpului, mulți oameni din viața mea s-au laudat și și-au atribuit meritele pentru realizarile mele, dar nu au înțeles ca o idee este egala cu 0 dacă nu există forță, determinare și multă muncă pentru a o pune în practică. Nu reziști 20 de ani în mainstream fără aceste ingrediente. Azi sunt mai puternică ca oricând și ma simt minunat în postura de creea și de a decide singură tot ceea ce îmi doresc să fac”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *