Andreea Răducan a devenit din nou mămică!

Andreea Răducan a devenit mămică pentru a doua oară. Gimnasta a adus pe lume un băiețel sănătos, care a primit nota 10.

Andreea Răducan a devenit din nou mămică!

Gimnasta Andreea Răducan a născut în secret un băiețel sănătos, care a primit nota 10 din partea medicilor. Andreea Răducan și soțul ei Daniel-Filip Tandreu, mai au o fetiță care va împlini doi anișori peste câteva zile. Potrivit unei surse din anturajul cuplului, gimnasta în vârstă de 35 de ani a născut un băiețel prin cezariană, exact cum a născut-o și pe fiica ei, Amira Sophia. Bebelușul a primit nota zece de la medicii care au ajutat-o pe sportivă să devină mamă pentru a doua oară.

Declarațiile gimnastei după ce devenit mămică pentru a doua oară

Gimnasta a născut pe 21 august un băiețel, iar sportiva se pare că deja a îți reia activitatea la Federație

Sunt fericiți, am născut pe 21 august (…), a avut 3.320 kg și 52 de cm. Fetița stă întruna cu el, eu am început deja să lucrez la Federație din nou. Mă bucur că e în zodia Leu.Ca și prima sarcină, și pe aceasta o suport foarte bine, așa că îmi pot continua proiectele fără să am nevoie de pauză. Și băiețelul, ca și Amira Sophia, este un copil pe care ni l-am dorit foarte mult, și eu și soțul meu, Daniel, așa că suntem foarte fericiți. Acum sunt în 21 de săptămâni, așa că sorocul ar fi pe la începutul lunii septembrie. Dar, cum voi face cezariană, înseamnă că voi naște spre finalul lunii august. Și prima sarcină am dus-o ușor, așa că nici acum nu sunt temeri că s-ar întâmpla altfel”, a declarat sportiva noastră.

În 2017, Andreea Răducan i-a dăruit lui Daniel Tandreu primul copil, o fetiță pe care au numit-o Amira Sophia.

În anul 2016, Andreea și Daniel și-au unit destinele, după o relație de patru ani. Printre invitați la nunta fostei gimnaste s-au aflat Ion Țiriac, Nadia Comăneci, foștii antrenori Mariana Bitang și Octavian Bellu, dar și colegele sale din lotul de gimnastică a României.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.