Archie-Harrison e copia fidelă a tatălui său. Apariție-surpriză în turneul regal

archie-harrison copia fidelă a tatălui său

De câteva zile, Ducii de Sussex se află în primul lor turneu regal după ce au devenit părinți. Alături de ei se află și băiețelul lor, în vârstă de doar patru luni. Așa am putea vedea cu toții că micuțul Archie-Harrison e copia fidelă a tatălui său, Prințul Harry!

Archie-Harrison, la primul turneu regal

Deși are doar patru luni, părinții lui au decis că e timpul să se familiarizeze cu îndatoririle regale, motiv pentru care l-au luat în primul lui turneu regal. Evident, acesta nu va onora agenda încărcată a părinților lui și va apărea în doar câteva ocazii, însă simpatizanții regali sunt de-a dreptul încântați.

Ieri, micuțul Archie-Harrison a apărut la primul lui eveniment oficial, care a avut loc în Cape Town. Deloc sfios, băiețelul Ducilor de Sussex a zâmbit și a jubilat în brațele mamei sale la întâlnirea cu înalți oficiali.

Archie-Harrison copia fidelă a tatălui său

Archie-Harrison e copia fidelă a tatălui său

Pe lângă faptul că e un bebeluș energic și curios, un detaliu inedit a ieșit la iveală odată cu apariția micuțului în public. Și anume faptul că Archie Harrison e copia fidelă a tatălui său. Dacă la naștere, toți se întrebau cu cine seamănă mai mult noul vlăstar regal, apariția de ieri a lămurit aceste  gânduri.

Archie Harrison e copia fidelă a tatălui său, iar o poză mai veche cu Prințul Harry dovedește asta. Pesemne, genele prințului au fost mai puternice, căci bebelușul Archie seamănă puțin spre deloc cu Meghan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *