Autorităţile confirmă decesul olandezului care a ucis o fetiţă de 11 ani în Dâmboviţa

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au anunţat, joi, că s-a confirmat atât faptul că olandezul Johannes V. a ucis-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, Dâmboviţa, cât şi faptul că olandezul a murit în ţara natală.

Johannes V. a ucis-o pe Adriana vineri după-amiază, iar apoi a fugit din ţară, întorcându-se în Olanda.

Johannes, olandezul care a ucis o fetiţă în Dâmboviţa, este bănuit că a mai abuzat şi alte fetiţe în România

Dacă până acum era considerat doar un suspect sau principalul suspect, joi, procurorii au anunţat că „am primit rezultatele primelor determinări genetice efectuate în cauza Gura Șuții privind uciderea unei minore, iar acestea indică faptul că probele biologice prelevate cu ocazia cercetărilor la fața locului aparțin persoanei de cetățenie olandeză suspectată de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, agresiune sexuală și omor calificat„.

Pe de altă parte, tot joi, procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au precizat că s-au primit, prin INTERPOL, informaţii care confirmă decesul lui Johannes V

Vă reamintim că acesta şi-ar fi pus capăt zilelor într-un accident produs chiar de el în ţara natală, unde a intrat cu un autoturism sub un camion.

Chiar şi aşa, ancheta continuă. Procurorii vor să stabilească dacă Johannes V. a mai abuzat şi alte fetiţe din România, dar şi dacă acesta a avut complici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *