Cătălin Botezatu, pe patul de spital: „Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul”

Cătălin Botezatu traversează una dintre cele mai grele perioade din viaţa lui: a primit un diagnostic crunt din partea medicilor turci care îl tratează de mulţi ani şi anume Neoplasm mucinos, o tumoră foarte rară care se poate transforma în cancer. Bote a fost operat de urgenţă şi acum se reface pe patul unui spital din Istanbul, încrezător că se va face bine.

„Nu credeam că o să am niște dureri atât de mari. Niciodată nu am avut dureri așa mari! Durere în tot corpul… Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arată ca la NASA’, a declarat Cătălin, de pe patul de spital, reporterilor Teo Show care l-au însoţit în Turcia.

Cătălin Botezatu a arătat telespectatorilor cum arată burta lui după operație: „Stomacul meu e puțin umflat. M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior.

A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente in salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Medicii sunt nemaipomeniți!

Aveam o durere care se mișca de colo-colo, nu i-am dat importanță. Am făcut un control total, i-am spus dlui doctor că mă doare în stomac ceva. S-a sfătuit cu alți medici. Mi-a zis că e apendicele. De jurul împrejurul apendicelui sunt niște săculeți, dacă se lipesc de apendice nu e bine, dar nu îmi închipuiam că e așa. Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul.’

„Am simţit că moartea bate la uşă’
Operaţia lui Cătălin Botezatu a durat cinci ore şi jumătate şi medicii spun că a decurs foarte bine, starea designerului fiind una bună.

„Nu m-am speriat. Accepți orice atunci când știi că bate la ușă cineva, am simțit că moartea bate la ușă. Am avut numai coșmaruri, lumea nu știe prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram’, a declarat Bote la Teo Show.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *