Cătălin Rădulescu are interdicție de la partid să mai vorbească în public: „A făcut declaraţii total aiurea”

Afirmațiile deputatului PSD Cătălin Rădulescu, care le-a cerut medicilor și profesorilor să dea banii din măririle de salariul înapoi, după eșecul social-democraților la alegerile europarlamentare, au stârnit reacții inclusiv în interiorul PSD.

Comitetul Executiv al PSD a luat decizia de a-i înterzice lui Cătălin Rădulescu să mai facă declaraţii publice.

„Cătălin Rădulescu a făcut declaraţii total aiurea şi nepotrivite atunci după alegeri. În Comitetul Executiv al PSD s-a luat decizia ca deputatul Cătălin Rădulescu să nu mai facă nicio declaraţie publică. Acum nu ştiu şi dacă domnul Rădulescu va respecta această decizie”, a declarat Șerban Valeca pentru Adevărul.

„Eu îi rog pe medicii care au primit de 4 ori salariul să-l dea înapoi sau să plece din țară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe, că înseamnă că n-au fost mulțumiți de creșterile salariale, pensionarii la fel, să voteze USR. Fermierii să dea înapoi subvenția la USR pentru că oricum o să li se înapoi. Să vedem cum o să trăiască cu aceste partide”, a spus Cătălin Rădulescu, după ce PSD a pierdut alegerile europarlamentare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *