Cel mai destept chinez

Un medic chinez şi-a deschis o clinică privată în SUA şi la intrare a afişat o reclamă mare pe care scria: “Tratamentul costă 20 de dolari, în caz că boala nu vă trece, vă vom returna 100 de dolari.” Un avocat, considerând o bună ocazie de a face rost de 100 de dolari, intră în clinică: Avocatul: – Mi-am pierdut gustul! Chinezul: – Soră, adu medicamentul din cutia numărul şapte şi picuraţi-i pacientului în gură trei picături. Avocatul: – Ptiu, este benzină! Chinezul: – Felicitări, v-aţi recăpătat gustul, vă costă 20 de dolari.

Plăteşte iritat avocatul şi pleacă clocind o răzbunare… Vine înapoi a doua zi. Avocatul: – Mi-a dispărut memoria, nu-mi mai amintesc nimic. Chinezul: – Soră, adu medicamentul din cutia numărul şapte şi picuraţi-i pacientului în gură trei picături. Avocatul, enervat: – Nuuu, acolo este benzină!… Mi-aţi dat şi ieri! Chinezul: – Felicitări, v-aţi recăpătat memoria, vă costă 20 de dolari.

Avocatul, gata să crape de ciudă, plăteşte cei 20 de dolari dar bineînţeles că se întoarce a treia zi pentru a recupera banii. Avocatul: – Am o vedere foarte proastă, aproape că nu pot să văd nimic. Chinezul: – Din păcate nu am nimic pentru tratarea acestei boli. Poftiţi cei o sută de dolari. Avocatul, fericit, ia bancnota dar când se uită la ea vede că-i de 20 de dolari. Avocatul: – Dar…nu sunt decât 20 de dolari! Chinezul: – Felicitări, v-ati recăpătat vederea cea bună, vă costă 20 de dolari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.