Chipul ei este angelic, dar să vezi cum arată dezbrăcată

Are 34 de ani, dar nu îi este rușine de cum a ajuns să arate burta și abdomenul ei. Sarah a trecut printr-o sarcină grea, iar acum se bucură să fie mamă, femeie și model pentru ceilalți!

Este vorba despre Sarah Nicole Landry, o femeie de 34 de ani din Ontario, Canada, care a reușit să devină, într-un fel sau altul, un model pentru cei din jurul ei.

Sarah are burta plină de vergeturi, iar picioarele le are ”invadate” de celulită și piele lăsată, după ce la vârsta de 25 de ani a rămas gravidă cu tripleți. De atunci, Sarah Nicole a ajuns până la greutatea de 103 kilograme. După ce a născut, femeia a reușit să dea jos kilogramele în plus, ajungând să cântărească 51 de kilograme. Diferența e enormă – spune ea.

Așa cum povestește, Sarah se simte ”o femeie renăscută”, în ciuda faptului că a rămas cu semne pe care le va purta toată viața.

În prezent, ea este un consultant media: ”Înainte mă simțeam atât de singură, mai ales că aveam celulită pe fund și cicatrici pe stomac, dar nimeni nu arăta asta pe social media. M-am oprit în a mai urmări conturi care mă făceau să mă simt prost cu trupul meu și am început să caut conturile cu un conținut pozitiv. Acum mă simt bine, am mai multă încredere în sine și îmi amintesc mereu că trupul meu nu are de-a face cu ceea ce gândesc”, spunea ea într-un interviu, potrivit catersnews.com.

”Am ajuns să arăt așa din cauza sarcinii cu tripleți. Nu vreau să mă mai gândesc la cicatrici și celulită, nu vreau să mă țină acest lucru în loc. (…) Când mi-e foame, mănânc, când sunt obosită, mă odihnesc. (…) Am acceptat părți ale corpului care nu-mi plac, nu-mi mai este rușine”, a mai spus Sarah.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *