Claudia Ochoa, şefa asasinilor cartelului Sinaloa, găsită moartă în casa iubitului din Mexic

Claudia Ochoa Felix, şefa grupării de asasini ‘Los Antrax’ a cartelului de droguri Sinaloa, a fost găsită moartă, în urmă cu câteva zile, în casa iubitului ei din Mexic.

În vârstă de 35 de ani, Claudia Ochoa, poreclită şi ‘Kim Kardashian a Mexicului’, ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri, cauza oficială a morţii fiind un stop cardio-respirator provocat de o problemă la plămâni.

Claudia Felix Ochoa era cunoscută ca fiind şefa grupării de asasini ‘Los Antrax’ care era coordonată de cartelul de droguri Sinaloa, condus de Joaquin ‘El Chapo’ Guzman Loera.

Claudia Ochoa Felix a fost găsită moartă în casa iubitul ei din Mexic

După ce El Chapo a fost extrădat în Statele Unite ale Americii, acolo unde a fost judecat şi condamnat la închisoare pe viaţă pentru trafic de droguri şi crimă, Claudia Felix Ochoa a rămas în cartelul Sinaloa, fiind locotenent al noului şef Ismael „El Mayo” Zambada García, mâna dreaptă a lui El Chapo.

Viaţa de lux pe care o ducea Claudia Ochoa a atras atenţia presei internaţionale, ea fiind comparată cu Kim Kardashian.

Claudia Ochoa Felix era cunoscută ca fiind şefa grupării de asasini Los Antrax

În numeroase fotografii postate pe internet, şefa asasinilor ‘Los Antrax’ apărea cu arme automate personalizate (roz sau încrustate cu diamante), maşini scumpe şi chiar avioane.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *