Cristian Sabbagh, mesaj dur la adresa lui Alexandru Cumpănaşu: “Mincinosule, uiţi că suntem vecini?”

Jurnalistul Christian Sabbagh îl face mincinos pe Alexandru Cumpănașu, unchiulAlexandrei Măceșanu, fata răpită și ucisă de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă. Jurnalistul l-a făcut mincinos pe Alexandru Cumpănașu, după ce ultimul a spus că a renunțat la protecția Ministerului Administrației și Internelor!

Cristian Sabbagh îl face mincinos pe Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu, care și-a anunțat și candidatura la alegerile prezidențiale a spus în mai multe rânduri că a primit amenințări cu moartea din partea clanurilor mafiote cu care se află în conflict deschis, după răpirea nepoatei sale, Alexandra Măceșanu.

Jurnalistul Christian Sabbagh spune însă că l-a prins cu minciuna. Cei doi sunt vecini, iar jurnalistul a scris pe Facebook că unchiul Alexandrei Măceșanu este păzit în continuare de organele statului.

Cristian Sabbagh spune că Alexandru Cumpănașu nu a renunțat la protecția MAI

”MAI mincinosule, MAI Pinocchio, dar mașinile alea, din fața casei, care te păzesc, ale cui MAI sunt? Uiți că suntem vecini? Sper că nu te dai singur cu capul de pereți, să-i acuzi și pe bieții oameni care îți oferă protecție!”.

Alexandru Cumpănașu anunțase tot pe Facebook că a cerut ca protecția din partea angajaților MAI să înceteze, după ce a primit mai multe mesaje răutăcioase pe rețelele de socializare, care îl acuzau că cheltuie banii contribuabililor.

„Pt toți cei îngrijorați că MAI îmi asigura protecția în bătălia cu clanurile mafiote îi anunț și acum deși am făcut-o de vineri că am CERUT EU ÎNCETAREA acesteia de Duminică seară. M-am săturat de criticile voastre și dacă mi se va întâmplă ceva VOI veți fi autorii morali.

MAI nu a dorit să retragă protecția pt mine și le mulțumesc jandarmilor pt tot ce au făcut în această perioada. Și pt toți nedezvoltații neuronal: plângerea penală există și a fost înaintată Procurorului General. Cui a repartizat-o nu știu dar acum puteți dormi liniștiți: nu mai am protecția statului pt mine!!Sper că dormiți mai liniștiți acum!“, este mesajul lui Alexandru Cumpănașu postat pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *