Cum arată fosta soție a lui Florin Piersic. Anna Szeles se menține tânără la 77 de ani

Anna Széles, fosta soție a lui Florin Piersic, arată senzațional la vârsta de 77 de ani fiind văzută recent alături de fiul său, Daniel, la o terasă din Budapesta unde locuiește de mai bine de 30 de ani. Fosta actriță a venit pentru ultima oară în România în anul 2018 când a primit premiul pentru întreaga carieră, în cadrul TIFF de la Cluj-Napoca.

Fosta soție a lui Florin Piersic, Anna Széles, tânără și frumoasă la 77 de ani
Actrița maghiară Anna Széles, cea de-a doua soție a lui Florin Piersic, și-a revăzut recent fiul după mai bine de 3 luni de carantină. Fosta soție a celebrului actor român arată senzațional, în ciuda faptului că în luna august va împlini frumoasa vârstă de 78 de ani.

loading...

Femeia de care Florin Piersic avea să se îndrăgostească într-un autobuz arată impecabil și se menține în formă, lucru dovedit de o imagine în care apare la o terasă alături de Daniel, băiatul pe care-l are din căsnicia cu actorul. Anna Széles a putut fi văzută la o terasă din Budapesta, fiul ei venind special de la Viena pentru a o vizita.

„După ce ne-am căsătorit, căsnicia noastră a fost foarte ciudată: eu, aici, fiind la Teatrul Maghiar din Cluj, iar el la București. Noi n-am locuit împreună ca soții, ci ca amanții. Venea din când în când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Și el, și părinții lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici”, mărturisea Anna Szeles despre relația cu Florin Piersic, informează bzi.ro.

loading...

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *