Cum fac amor turcoaicele. Sunt unice în lume. În ce constau practicile s3xuale şocante

Deşi Coranul recomandă s3xul, nu recomandă desfrînarea. Nefiind prin cultură şi educaţie un obiect de atracţie s3xuală, fata care şi-a pierdut virginitatea în afara căsătoriei se aseamănă unei prostituate, onoarea unei familii depinzând de virginitatea acesteia. În cazul în care i se constată deflorarea, fata riscă în anumite comunităţi musulmane tratamente violente şi mutilante, uneori chiar pedeapsa capitală.

Bărbaţii necăsătoriţi pot însă face s3x oricât de mult doresc, sexul în afara căsătoriei fiind în cazul acestora admisibil. Femeilor le este interzis să vorbească cu băieţii înaintea căsătoriei, iar după ce se căsătoresc discuţiile cu bărbaţii sunt admise doar în prezenţa soţului; multora dintre fete nu le este permis să aibă telefon mobil tocmai pentru a limita tentaţia.

S3xul anal, deşi traumatizant, este preferat celui normal de multe dintre fetele musulmane necăsătorite, pentru că aceasta este o modalitate bună de „a-şi proteja şi păstra onoarea”.

Cultura islamică nu glorifică frumuseţea feminină aşa cum o face civilizaţia europeană, de aceea dragostea dintre parteneri este condiţia esenţială de existenţa a unei relaţii maritale, însă dacă un bărbat musulman îşi neglijează s3xual soţia, el nu mai este considerat bărbat.

Nu există restricţii în privinţa poziţiilor s3xuale, soţia fiind considerată „o pajişte a bărbatului, pe care poţi călca aşa cum doreşti”, după cum stă scris în Coran.

Masturbarea, pornografia, relaţiile extraconjugale, homosexualitatea, ephebofilia, pedofilia, parafiliile, relaţiile incestuoase şi s3xul anal sunt interzise, însă este permis s3xul oral, acesta echivalând cu sărutul, scrie realitatea.net.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *