Cum sunt partidele de amor ale Ioanei Tufaru cu soțul ei! Micuțul Luca e și el martor

Ioana Tufaru a vorbit despre momentele intime de care a avut parte cu soțul ei!

Ioana Tufaru a făcut dezvăluiri incredibile despre momentele intime alături de soțul ei. Așa cum povestește și ea, Ioana Tufaru nu se ferește și face dragoste cu partenerul iubit chiar de față cu copilul lor, Luca!

Fiica regretatei Anda Călugăreană se simte împlinită în viața de cuplu, ba chiar pe partea sexuală. Iată ce a spus Ioana Tufaru despre relațiile fierbinți!

“Locuim într-o cameră, avem garsonieră. Este destul de mare, suntem foarte mulțumiți. Ne este bine așa cum suntem. Momentele romantice dintre noi sunt noaptea. Atunci ne iubim. Când Luca doarme. El are pătuțul lui. Adoarme la noi în pat și după aceea noi îl mutăm în pătuțul lui și ne vedem și noi de momentele noastre intime, ca fiecare. Aceste momente nu pot să lipsească”, a declarat fiica Andei Călugăreanu pentru ciao.ro.

“De Luca are foarte mare grijă, este o mamă responsabilă. Dar și de mine are grijă. Acasă e curat, lucrurile sunt la locul lor, spală și face o mâncare extraordinară. Nu vedeți că m-am îngrășat? Nevasta gătește bine. Face sarmale bune, gulaș, plus multe preparate delicioase”, a mai spus Ioana Tufaru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.