Detaliile crimei plănuite de soție și soacră pentru a pune mâna pe averea lui Gheorghe, un tânăr din Vaslui. Femeile, prinse în pădure de doi polițiști sub acoperire

Două femei din Vaslui, mamă şi fiică, plănuiau să îl spânzure pe Gheorghe, soțul fiicei, pentru a pune mâna pe averea acestuia. Bărbatul a aflat de planul femeilor şi a anunţat oamenii legii, iar femeile au ajuns să discute planurile crimei cu doi poliţişti sub acoperire.

Curtea de Apel Iaşi le-a condamnat definitiv pe Maria B.(73 de ani) şi Laura L. (30 de ani), mamă şi fiică, la câte doi ani de închisoare cu executare efectivă pentru încercarea de a determina săvârşirea unei infracţiuni. Decizia instanţei a fost pronunţată pe 10 noiembrie, scrie Adevărul.

Femeile, din satul, Măscurei comuna Pogana, judeţul Vaslui, i-au dat 5.000 de lei unui văr pentru a-l ucide pe soţul tinerei. Maria şi Laura ar fi vrut ca Gheorghe Lefter (40 de ani) să fie dus şi spânzurat în pădure.

Femeile au discutat detaliile crimei cu doi poliţişti sub acoperire

Vărul femeilor s-a speriat însă şi a anunţat Poliţia, astfel că femeile au fost reţinute. Doi poliţişti sub acoperire, împreună cu cel care trebuia să-l spânzure într-o pădure pe bărbatul de 40 de ani, s-au dus la cele două femei, reuşind astfel să le prindă în flagrant delict.

Cele două femei, bucuroase că are cine le duce planul la bun sfârşit, le-au dat un avans de 1.500 de lei, spunându-le în detaliu cum să îl omoare pe bărbat, şi au fost imediat imobilizate de poliţiştii de la Crima Organizată Vaslui.

Acestea îşi doreau ca bărbatul să moară ca să moştenească averea acestuia. Este vorba despre două case din gospodărie, care erau pe numele bărbatului de 40 de ani ce urma să fie asasinat. Crima trebuia să aibă loc pe 31 martie 2021.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *