FOTO | Anna Lesko, noi imagini incendiare și un mesaj tranșant!

Anna Lesko a fost, din nou, protagonista unor fotografii incendiare, care au fost însoțite de un mesaj tranșant.

Artista și-a pus fanii pe jar cu un pictorial extrem de senzual, unde apărea la bustul gol, pe care îl acoperea doar parțial cu brațele.

Anna Lesko, mesaj tranșant pentru gurile rele

După valul de critici venit la adresa ei și numeroase reproșuri ale fanilor, Anna a dorit să transmită un mesaj legat de senzualitatea sa.

„Nu sunt un exemplu de urmat! Cu trecerea timpului, nu ma mai simt de parca ar trebui sa ma justific. Suntem diferiti si frumosi in felul nostru. Aaaa, poti tine cont de anumite aspecte, sa vezi daca rezoneaza in context cu tine. Poate ce mie imi prieste, pe tine te dezavantajeaza. Femeile care se dau drept exemplu si se bat cu pumnii in piept ca sunt demne de urmat in toate cele, nu imi prezinta incredere. Am intalnit suficiente la viata mea. Astazi, ea daca este “combinata” cu un fotbalist o vei vedea negresit pe stadion, in plina actiune. Dupa, se indragosteste de altul, un actor, o vei vedea in public aplaudand cel mai zgomotos posibil. S a despartit si de acesta si s a indragostit de un patron de club, o vei vedea non-stop acolo, sa nu i scape ceva…. Daca o intrebi, iti va raspunde ca stie bine directia dar in realitate este foarte derutata. In fine, ca sa scurtez, fi (sic!)mai inventiva de atat! Fi (sic!) mai dibace. Urmareste fenomenul, ce se intampla in jurul tau. Analizeaza te pe tine in diferite contexte. URMARESTE TE PE TINE, NU PE CINEVA! Si atunci, ai sa te indragostesti de tine”, a scris Lesko pe Instagram.

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.