Geanina din Las Fierbinți, vedetă la postul TV BBC. A jucat un rol ”deocheat”, însă foarte bine plătit

Geanina din Las Fierbinți a devenit vedetă la postul TV BBC. Mai exact, actrița Anca Dumitra, în vârstă de 32 de ani, devenită celebră după ce a interpretat personajul Geanina din serialul „Las Fierbinţi“, a fost distribuită într-o dramă ce va fi difuzată de postul britanic BBC Two.

Geanina din Las Fierbinți, vedetă la postul TV BBC

Anca Dumitra nu este singura actriță din România care va juca în producția englezilor. Din distribuţie mai fac parte şi Alec Secăreanu, Dragoş Bucur și Cosmina Stratan. Drama difuzată de postul public britanic are ca principală temă sclavia s3xuală din Marea Britanie modernă. Concret, Anca Dumitra o va interpreta pe Ana, o femeie tânără din România care este răpită în plină zi de pe o stradă din Londra.

Pe urmele ei se află Leech care va interepreta un poliţist investigator. Femeia este traficată în Irlanda şi folosită ca sclavă s3xuală în mai multe bordeluri.

Filmul este inspirat din fapte reale şi are titlul „Doing Money“. Despre personajul ei, Anca Dumitra a declarat pentru BBC Two: „Ana este cu adevărat o persoană remarcabilă, cineva care a supravieţuit unui abuz nesfârşit cu determinare şi curaj.

A jucat un rol ”deocheat”, însă foarte bine plătit

Este o eroină din viaţa reală. Am fost profund emoţionată de povestea ei şi este o onoare să o interpretez“.

Și partnereul ei, Allen Leech, care este Tom Branson în drama „Dowton Abbey“, a precizat: „Experienţa Anei străluceşte ca o lumină asupra adevărului şocant al traficului de fiinţe şi sclaviei în Marea Britanie. Dougie Grant a fost unul dintre poliţiştii-cheie care au luat parte la investigaţia originală. Este un privilegiu să-l joc“.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *