Gigi Becali e foc si para. „Razboinicul Luminii” il pune la punct pe Iohannis: „Sa-si vada de treaba lui”

Celebrul sustinator al Bisericii Ortodoxe Romane, Gigi Becali, a intrat in direct la Romania Tv si a comentat scandalul provocat de ministrul Marcel Vela, potrivit caruia Ministerul de Interne si BOR au ajuns la un acord de Paste.

„Daca Vela asa a zis, presedintele sa-si vada de treaba lui, el a dat ordonanta, sa fie sanatos, dar guvernul administreaza tara. Sa nu ne indemne nimeni pe noi sa stam acasa si nimic, ca pe noi ortodocsii ne indeamna Iisus. Il felicit pe Vela si sa fie tare si chiar daca il da afara, o sa-i ajute Dumnezeu si o sa gasesca o slujba de 1000 de ori mai tare.

Eu sunt voluntar, eu dau lumina, eu iau lumina de la aeroport si ma duc la biserici si duc lumina. Merg eu cu un preot, cu masina.

La noi la ortodocsi virusul asta nu are nicio putere, ca noi suntem aparati de Sfantul Botez. Eu am respectat pana acum ce a zis presedintele, ca daca nu ascultam, inseamna ca nu-l ascultam pe Dumnezeu, ca El ne da conducatorii.

Eu am respect pentru presedinte, e cuminte, nu face dosare penale, dar sa ne lase in noaptea asta.

Niciodata nu o sa spun sa nu respectam ce zic autoritatile, dar sa respectam si ce a spus Vela, daca e ministru, daca nu e nimic.”, a spus Gigi Becali.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *