Horia Brenciu, dezvăluiri despre relația cu soția sa: „Am făcut pași mulți până să devenim un cuplu

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt unul dintre cele mai solide cupluri de vedete de la noi. Deși cei doi au trecut și prin perioade grele, au reușit să le depășească de fiecare dată. 

Recent, Horia Brenciu a vorbit, pentru OK! Magazine, despre mariajul cu Alice și despre cum a început relația lor. 

„Chiar dacă au existat perioade mai puțin bune, le-am depășit”

„Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut pași mulți până să devenim un cuplu. Și unul, și celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Național TV în 2004 și la Pro TV în 2006. Ultima experiență ne-a apropiat și mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puțin bune, le-am depășit cu zâmbete, cu înțelegere, cu generozitate și cu multă iubire’’, a spus artistul. 

Întrebat cine lasă mai mult de la el în cazul în care apar tensiuni în familie, Brenciu a răspuns: „Eu, bineînțeles. Glumesc. Nu am făcut o statistică. Până la urmă, unul dintre noi “lasă de la el”. Personal, chiar dacă sunt sau nu vinovat, nu suport s-o știu tristă sau supărată pe mine”.

Soția lui Horia gătește excelent

Horia a povestit și că Alice este o gospodină desăvârșită, astfel că s-a văzut nevoit să facă sport pentru a se menține în formă: „Sunt adeptul mișcării. Nu am găsit dieta minune. Acum un an am redescoperit tenisul. Ana Bogdan, prietena mea, jucătoare profesionistă de tenis, mi-a dat racheta ei. Și de atunci, tot încerc, să trimit cu stoicism mingile verzi peste fileu! Glumesc. Chiar am făcut progrese și am și niste victorii la activ (victimele mele sunt persoane publice importante și nu le pot divulga numele) mă mișc, mă distrez, conversez, râd și foarte rar mă înfurii când pierd. Obișnuiam să-mi descarc supărarea trântind racheta pe zgura. Nu mai fac asta. Încerc să adopt tehnica Bjorn Borg: toata energia se canalizează pe serviciu. Mă rog, teoria sună bine. Sper s-o pun și în practică”.Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *