IMAGINI +18. Delia a luat acasă tabloul pictat de Pricasso cu penSULA

Imagini +18 ani s-au derulat la emisiunea “iUmor”! Un star renumit peste hotare s-a înscris la show-ul difuzat la Antena 1, iar în cadrul audițiilor, el i-a făcut portretul cântăreței Delia cu părțile intime. Pictura e mai bună decât cea a lui Brent Ray Fraser, stripperul care l-a desenat pe actorul Mihai Bendeac folosindu-și doar organul genital.

Pricasso are 70 de ani, a venit din Australia în România ca să participe la “iUmor”, este bunic și spune că este un tip timid. Însă, imediat ce a urcat pe scena emisiunii de la Antena 1 într-un costum roz provocator, el a început să se dezbrace și a început să picteze… pensula fiind înlocuită cu fesele și celelalte organe intime.

“Apare domnul, îmbrăcat în roz, foarte… hihihi… așa… un bătrânel foarte nasty (n.r.: obraznic). Ca un flamingo a venit”, a afirmat Delia la începutul interviului realizat pe platourile de la “iUmor” după ce numărului lui Pricasso s-a încheiat.

“Carul cu boi”, “Cina cea de taină” au fost singurele replici ale lui Cheloo în timp ce artistul lucra intens la lucrarea sa.

“Aoleu! Mă desenează pe mine!”, a spus surprinsă Delia.

“O face pe Delia! Nu cred!”, a reacționat Șerban Copoț.

“Mă desenează pe mine. Mi-am dat seama că am văzut șuvițele… Și am văzut gluga”, a mai subliniat îndrăgita artistă.

Delia a luat acasă tabloul pictat de Pricasso cu penSULA

“Tu ce ai făcut cu tabloul ăla? Unde îl ții? Tabloul tău, unde e? Ăla!”, l-a întrebat la un moment dat Delia pe Mihai Bendeac.

“La mine în living. E singurul tablou din living”, a răspuns carismaticul actor.

Delia și-a înnebunit fanii cu o poză în costum de baie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *