În plină pandemie, o bătrână de 73 de ani a sunat la 112 de foame. Reacția autorităților

O bătrână din Vaslui, rămasă singură, a sunat la 112 pentru că îi era foame.

În plină stare de urgență, mulți români se confruntă în continuare cu aceleași probleme care le făceau existența amară chiar și înainte de declanșarea epidemiei de coronavirus.

O bătrână de 73 de ani din comuna vasluiană Epureni a sunat la 112 pentru a cere ceva de mâncare.
După câteva încercări nereușite dispecera de la 112, a avut inspirația să îi facă legătura cu Poliția Murgeni. Când au auzit povestea tristă a bunicii Maria Panica, tinerii polițiști de la Murgeni i-au făcut acesteia o surpriză, în fața căreia a plâns ca un copil.

Cozonac, ouă, pâine, carne, orez, legume, fructe, sunt câteva din bucatele pe care polițiștii le-au dăruit bunicii Maria, potrivit vremeanoua.ro.

În Sâmbăta Mare, chiar înainte de Paște, câțiva polițiști din Murgeni în frunte cu comisarul șef Costel Vrabie a mers în vizită la bunica Maria pentru a-i mai alina suferință înainte de sărbători.
Maria Panica, de 73 de ani, din comuna Epureni, a sunat la 112, unde, plângând a relatat că este bolnavă, abia ieșită din spital, vine Paștele și ea nu are absolut nimic de mâncare și nici de unde să cumpere, că nu are bani.

Polițiștii nu au rămas indiferenți și au pus mână de la mână și au cumpărat pentru bunica Maria mai multe alimente: orez, ulei, făină, fructe, legume, conserve, cozonaci, pâine, carne, ouă, suc.
La vederea polițiștilor, incărcați cu plase cu alimente, bătrâna a început să plângă de bucurie, asemenea unui copil mic și le-a mulțumit din tot sufletul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *