Încep înscrierile la „Loteria Vizelor”. Cum câştigi o viză pentru a emigra în Statele Unite

Înscrierile în programul ”Loteria vizelor” încep de miercuri, cererile putând fi transmise începând cu ora 19:00 şi până în 5 noiembrie

Loteria vizelor, programul guvernamental al Statelor Unite prin care sunt selectaţi imigranţi din întreaga lume pentru a se muta pe tărâmul făgăduinţei, începe de miercuri. Înscrierile se fac doar online, iar anul acesta au apărut şi reguli noi.

Diferit faţă de anii precedenţi este că anul acesta, cei care vor să trăiască în America trebuie să introducă acum în aplicaţie informaţiile din paşaport.

În plus, fotografia trebuie să fie recentă. Dacă este o poză veche care a mai fost utilizată pentru Loteria Vizelor, candidatul va fi descalificat automat.

Condiţia minimă pentru că aplicaţia să fie acceptată este ca doritorul să aibă cel puţin diplomă de Bacalaureat sau să dovedească faptul că a muncit cel puţin 2 ani.

Tot procesul este gratuit aşa că nu vă lăsaţi păcăliţi de cei care sar să vă ajute să obţineţi o astfel de viză în schimbul unor sume de bani.

Anul trecut s-au înscris la loteria vizelor 80.000 de români, dintre ei au fost selectaţi 516, iar la final doar 148 au primit viza în Bucureşti.

Înregistrările sunt acceptate numai electronic prin www.dvlottery.state.gov.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *