INCREDIBIL! Cum arată fiul lui Ștefan Bănică Jr. la vârsta de 16 ani

Cum arată fiul lui Ștefan Bănică Jr. La doar 16 ani, Radu-Ștefan a devenit un adolescent chipeș și este la  fel de talentat ca tatăl și bunicul său celebru. Fiul lui Ștefan Bănică Jr., joacă deja în câteva pelicule românești și are un succes incredibil.

Radu-Ștefan, are la vârsta de 16 ani o carieră frumoasă. Fiul lui Ștefan Bănică Jr, a debutat deja la Teatrul de Comedie București și a apărut pe scenă alături de actori celebri. Adolescentul seamănă mult cu tatăl său, moștenind multe dintre trăsăturile longevivului artist. Rodul iubirii dintre Ștefan Bănică Jr., și Camelia Constantinescu, este clasa a X-a la Liceul Jean Monnet din București. Radu a debutat în spectacolul ”Totul în grădină”. Astfel, simpaticul Radu a ales să calce pe urmele tatălui său, dar și pe cele ale bunicului lui. De asemenea, tânărul a apărut în videoclipul piesei „Până la cer”, lansată recent de tatăl său, acesta jucând rolul tatălui său în adoelscență.

Sunt mândru, pentru că s-a descurcat excelent. E emoţionant pentru noi şi mă bucur că am filmat acest clip împreună. Radu Ştefan apare în videoclip alături de o colegă de-ale lui, de la clasa de actorie, Ioana Panainte, o fată foarte talentată. Sper să vă placă piesa şi videoclipul”, declara Ștefan Bănică Jr.

Cine este iubita lui Radu-Ștefan

După ce fiul lui Ștefan Bănică Jr., a devenit cunoscut, mulți internauți se întreabă cine este iubita tânărului. Radu a postat o imagine cu iubita lui pe Instagram, iar printre cei care au reacționat s-a aflat și fosta soție a tatălui său, Andreea Marin. Cei doi sunt foarte apropiați și tandri în fotografie, iar la descrie acesta a pus o inimioară. Cei care îl urmăresc pe fiul cântărețului, l-au felicitat și i-au apreciat fotografia.

Iubita acestuia, Cristina, este model și a pozat pentru catalogul unui cunoscut designer vestimentar. Ștefan Bănică Jr., este foarte mândru de fiul și nu se sfiiește să îl laude când are ocazia.

E la o vârstă foarte perculoasă, dar e un copil tare bun. Mi-aş dori să nu fie influenţabil, să fie cu picioarele pe pământ. M-am uitat la nişte poze cu el şi cu mine. Seamănă. E unu la unu, cu menţiunea că el a mai frumuşel, are ochii albaştri. E talentat la dans, e şi bucătar talentat, are multe aptitudini, l-am văzut şi la teatru, pe scenă! Merge la nişte cursuri pentru a-şi dezvolta încrederea în el,  declara tatăl său.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *