Îți mai aduci aminte de serialul „Dr. Quinn”? Uite cum arată acum actorii principali!

Milioane de fani din lumea întreagă au urmărit povestea de dragoste dintre Michaela „Dr. Mike” și faimosul Byron Sully, interpretați magistral de către Jane Seymour și Joe Lando, deveniți peste noapte sex simboluri. Iată cum arată faimoșii actori la 21 de ani de la încheierea serialului Dr. Quinn.

În anul 1993, CBS a dat lovitura cu serialul Dr. Quinn, Medicine Woman, serial care a depșit cu siguranță chiar și așteptările creatorilor săi, fiind recompensat cu nenumărate premii, printre care și un Glob de aur pentru cle mai bun serial și unul pentru cea mai bună actriță. cine ar fi crezut că un film a cărui acțiune se petrecea undeva după Războiul Civil va ajunge să țină în fața televizoarelor milioane de telespectatori? La asta a contribuit însă din plin și carisma protagoniștilor, a căror chimie de cuplu a depășit ecranul.

Dacă la Jane Seymour în rolul Dr. Quinn se așteptau mulți, alegerea lui Joe Lando în rolul lui Sully a fost lozul câștigător. De mult nu mai apăruse într-un serial așa un băiat rău… Actorul, care pe vremuri lucrase ca pizzar, cascador – și-a rupt nasul de cinci ori în accidente de motocicletă, încheieturile și chiar și falca – și, ulterior, ca actor de soap opera (a jucat în One Life to Live) – s-a potrivit mănușă în rolul misteriosului bărbat al munților care o salva de fiecare dată pe domnița aflată la ananghie. Pe scurt, Joe Lando a devenit peste noapte sex-simbol și unul dintre cei mai iubiți actori.

„În 1992, m-am îndrăgostit nebunește de ea”
Puțini dintre fanii serialului Dr. Quinn știu însă și că Joe Lando a fost cu adevărat îndrăgostit de Jane Seymour, deși, la vremea aceea, actrița avea 41 de ani, iar el – 30. S-a spus că au ieșit împreună pentru o scurtă perioadă, însă între timp în viața actriței a apărut actualul ei soț…

„Mi-a plăcut mereu de Jane Seymour ca actriță, dar când am început să filmăm, în 1992, m-am îndrăgostit nebunește de ea. Din păcate, Jane nu a avut aceleași sentimente pentru mine și, mai apoi, chiar în perioada aceea în viața ei a apărut James Keach (n. red – Jane a divorțat de James Keach în 2015) și mi-a furat-o. Lucrurile nu au mers mai departe de o dragoste platonică. Suntem cu toții foarte buni prieteni și acum”, povestea Joe Lando.


Au trecut patru ani de când Jane Seymour a s-a despărțit de cel de-al patrulea soț, iar Joe Lando este mereu în apropierea ei, după cum se vede și din zecile de fotografii în care apar împreună, postate de actor pe contul său de socializare. Acum, ea are 68 de ani, iar el – 57 și, culmea, între ei pare să existe același gen de chimie ca acum 20 de ani. Să-și vadă, în sfârșit, Joe Lando visul cu ochii? Oare va ajunge actorul să trăiască și în realitate povestea de dragoste din Dr. Quinn alături de Jane Seymour?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *