La 83 de ani, bunica Sofia revine la muncă: “Sunt nerăbdătoare, aştept să vină copiii şi să începem grădiniţa”

Vă mai amintiţi de bunica Sofia, bătrâna din Gorj care este femeie de serviciu la grădiniţa din sat? Ei bine, la cei 83 de ani, Sofia Chiţoran a decis să revină la lucru, după vacanţă.

Bunica Sofia, cea mai vârstnică angajată a Inspectoratului Şcolar Gorj, a decis să revină la lucru, după vacanţă.

Sofia Chiţoran, angajată ca femeie de serviciu la grădiniţa din localitatea Leurda, cu un contract de două ore pe zi, a obţinut avizul medicilor, iar în luna octombrie va face un nou control.

Femeia a făcut curăţenie generală la Grădiniţa cu Program Normal Leurda din oraşul Motru cu ajutorul rudelor sale, fiind nerăbdătoare să ajungă iar în mijlocul copiilor.

“Sigur că rămân la grădiniţă. Am făcut curăţenie, am făcut tot, toată curăţenia. Mai am un pic de iarbă de cosit în spate, totul e pregătit. Aştept să vină copiii şi să începem grădiniţa. Sunt nerăbdătoare, sigur că da! O să merg şi la medic, în octombrie, sper să mă lase să rămân alături de copii”, a declarat Sofia Chiţoran, potrivit Gândul.

Sofia Chiţoran, concediată pentru că era prea bătrână

Reamintim că, la sfârşitul lunii mai, bunica Sofia a fost concediată, după ce povestea ei a apărut în presă. La scurt timp, însă, a fost reangajată, măsura revoltându-i deopotrivă pe părinţi şi pe mai marii din Educaţie. 

“Cât oi mai avea zile, mai fac curat aici. Cât nu, m-oi duce Sus”, declara în aprilie tanti Sofia, pentru Observator.

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *