Loredana Groza, apariție șoc la o emisiune tv

Loredana Groza a postat una dintre cele mai sexy imagini cu ea, alături de postarea: „Eu sunt momentul. Și oricine este liber să fie în acest moment cu mine”, scrie Loredana.

Deși mai multă piele ar trebui să adune mai multe aprecieri pe rețelele sociale, nu a fost așa în acest caz. Din contră, cântăreața a fost bombardată de comentarii în care fanii o trăgeau la răspundere pentru felul cum dorește să se îmbrace. De altfel, toți îi reproșează artistei că stilul ei a luat-o pe o pantă abruptă în ultima vreme și au sfătuit-o să revină la Loredana de odinioară.

”Ai și fost mai frumoasă dacă erai o femeie care își accepta frumusețea în ridurile vieții”

„Urât cu sânii așa expuși! Cu un decolteu puțin mai decent ți-ar sta perfect. Sau este doar o strategie de imagine… atunci e perfect!/Erai mult prea frumoasa. Eu am crescut cantand melodiile tale. Te iubeam asa cum te vedeam. Simpla si plina de viata…. Asta nu inseamna caci nu te stimez. Ai fost si ai sa fii mereu una dintre cantaretele mele preferite.

Loredana Groza, apariție șoc la o emisiune tv! Fanii sunt uluiți:
Imaginea postată de Loredana pe Instagram

Loredana ai fi fost si mai superba daca ai fi un model de femeie care isi accepta frumusetea in ridurile vietii….. Erai superba si te admiram enorm. Tu nu aveai absolut nevoie de asa ceva, erai atat de frumoasa!!!! Loredana pura din „Buna seara iubito”!!!!”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor virtuali. În replică, artista le-a spus oamenilor că ”fiecare varsta cu frumusetea ei relax bb”.

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *