Magda Vasiliu, reacție dureroasă după ce a aflat că fiica lui Luis Enrique a murit de cancer: „Banii, relațiile, notorietatea sunt zero în fața bolii”

Trecută și ea printr-o situație de grea, Magda Vasiliu a reațcionat după ce a aflat că fiica fostului selecționer al Spaniei a murit din cauza cancerului. Și fiul ei a fost diagnosticat cu această boală grea și, din fericire, a reușit să o învingă.

„Fetița de 9 ani a lui Luis Enrique a murit ieri, după 5 luni de luptă contra cancerului osos. Fusese diagnosticată cu osteosarcom. Banii, relațiile, notorietatea sunt zero în fața bolii…”, a scris Magda Vasiliu, potrivit spynews.ro

Fetiţa lui Luis Enrique, Xana, a încetat din viaţă la doar 9 ani, după ce în ultimele cinci luni s-a luptat cu o boală incurabilă. Tehnicianul spaniol a anunţat, plin de durere, teribila veste.

În iunie, fostul selecţioner al Spaniei decidea să se retragă din funcţie, invocând motive personale. Din respect pentru el, presa nu a detaliat problemele avute, păstrând o discreţie totală.

„Fiica noastră, Xana, a plecat dintre noi în această după-amiază. Vă mulţumesc pentru toate gesturile de afecţiune pe care ni le-aţi arătat în aceste luni, pentru discreţia şi înţelegerea de care aţi dat dovadă. Ţin să le mulţumesc şi medicilor de la spitalele San Joan de Deu şi Sant Pau pentru dedicaţia şi profesionalismul doctorilor şi asistentelor.

Ne va fi foarte dor de tine, Xana, dar ne vom aminti de tine în fiecare din zilele vieţilor noastre, sperând că în viitor ne vom întâlni din nou. Vei fi steaua care ne va ghida familia.

Odihneşte-te în pace, Xanita”, a fost mesajul sfâşietor al antrenorului, potrivit digisport.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *