Mara Bănică, despre divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: „El regretă, ar vrea să se împace cu ea”

Mara Bănică a vorbit recent despre divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Jurnalista consideră că problemele dintre cei doi sunt mult mai complexe decât infidelitatea și a dezvăluit ce știe despre separarea celor doi. 

Invitată într-o emisiune TV, Mara Bănică a făcut afirmații uluitoare despre divorțul dintre Claudia și Bădălău. Vedeta TV a dat de înțeles că știe foarte bine ce s-a întâmplat între ei și de ce s-ar fi ajuns la despărțire. 

Mara Bănică a dat detalii despre divorțul dintre Claudia și Bădălău

„Vă spun eu tot! Omul a înșelat-o pe această Claudia. Este de treabă ea. A înșelat-o cu o femeie cunoscută drept “Prințesa”. El a recunoscut această legătură. El în momentul ăsta regretă, ar vrea să se împace cu ea. Ea are niște pretenții fantastice. 15 mii pe lună, euro, un apartament luxos în care să încapă cu cei doi copii, bonă filipineză și menajeră. El sărac nu este! Nu vi se pare exagerat 15 000 de euro pe lună? Pentru creșterea a doi copii mi se pare enorm de mult”, a dezvăluit Mara. 

Jurnalista a abordat și subiectul plecării din domiciliul conjugal a Claudiei, spunând: „Eu sunt convinsă că a căpăcit-o. Sunt convinsă că ea va povesti la un moment dat. Ea și-a făcut planul să plece. Ea a premeditat această plecare, sfătuită de avocați”.Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *