Medicul Virgil Musta, descoperirea care schimba totul in lupta cu noul virus. Cum reuseste sa isi salveze pacientii

Un nou tratament a fost aplicat pacientilor cu COVID-19 din Romania si da rezultate notabile in spitalele din tara. La baza acestui tratament sta renumitul medic Virgil Musta.

loading...

Tratamentul da rezultate foarte bune: ”Nu se mai ajunge la terapie intensiva”

Doctorul Virgil Musta, coordonatorul Sectiei COVID din cadrul Spitalului de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara, declara ca a implementat o noua schema de tratament pentru

pacientii infectati cu COVID-19. Noul tratament cu anticoagulant are deja rezultate notabile care ridica sperantele romanilor in lupta impotriva noului virus.

Musta spune ca acesta ataca virusul inainte sa dezvolte forme grave in organism. De asemenea, conform medicului

timisorean, sunt sanse ca, prin aplicarea noii scheme de tratament, boala sa fie tinuta sub control, iar pacientii sa nu dezvolte forme severe.

”Acum o luna, dupa ce am vazut studiile, iar la autopsie s-a observat o coagulare a vaselor mici, am decis sa introducem tratament autogoagulant prin anumite criterii biologice.

La spitalul nostru am itrodus in protocolul nostru ca toti pacientii cu forma medie de COVID-19 si forma usoara la pacienti cu factori de risc sa se introduca terapia profilactica de anticoagulare.

La cei care sunt cu forme severe de boala s-a introdus terapia curativa pe niste criterii medicale pe care le-am trecut

in ghidul nostru terapeutic. De trei saptamani, toti pacientii urmeaza tratament anticoagulant conform ghidului nostru terapeutic”, a spus Virgil Musta pentru Digi 24

In urma implementarii acestui nou tratament rezultatele sunt multumitoare, vizibile si foarte importante. Medicul timisorean spune ca la ultimii pacienti cu COVID-19 nu a mai fost nevie de internare la terapie intensiva.

”Pacientii care au fost internati nu au mai necesitat terapie intensiva. Ideea in cazul anticoagulantului este sa tratam pacientii

loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *