Mihaela Rădulescu i-a înnebunit pe fani. Sport în pisicină, la 51 de ani. FOTO

Mihaela Rădulescu a înnebunit reţelele de socializare cu fotografii de la piscină. Vedeta ajunsă la 51 de ani arată fenomenal, iar unul dintre motive este sportul, pe care îl practică zilnic. Tocmai în timpul unei astfel de şedinţe sportive a fost surprinsă recent.

Mihaela Rădulescu a înnebunit Internetul cu poze de la piscină

Focoasa brunetă a fost surprinsă în timp ce făcea sport chiar în piscină! Costumul de baie minuscul a lăsat să se vadă mai mult decât şi-ar fi dorit chiar şi vedeta, iar internauţii i-au apreciat fotografiile cu mii şi mii de like-uri, iar comentariile au curs gârlă.

Printre comentariile de pe reţeua de socializare s-au strecurat și câteva critici, nefondate am zice noi. Fotografiile, care pot fi văzute în GALERIA FOTO au strâns peste 17.000 de aprecieri pe rețeaua de socializare, în doar câteva ore!

Internauții au comentat imediat pozele sexy cu Mihaela Rădulescu

„Nu că ar fi singurul lucru de admirat, dar brățările frumoase se înțeleg bine cu apa?”, „Ar trebui să fie ilegal să arăți așa de bine!

E motivant și deprimant în același timp pentru cei care n-au aceeași disciplină!”,

„Faină femeie, am o admirație colosală pentru cum ești ca femeie, mamă, iubită”, „Un frumos exemplu demn de urmat”,

„Ești superbă! Te admir de când ai debutat în televiziune, ești extraordinară. Un om minunat și plăcut. Te îmbrățișez cu drag!”,

„Te admir pentru că nu te lași pe tanjeală! Îți găsești și timp și loc, nu cauți pretexte pentru a nu face sport”, sunt unele dintre comentariile primite de Mihaela Rădulescu.

Recent, frumoasa brunetă a vorbit deschis despre relația de cinci ani pe care o are cu Felix Baumgartner. Mihaela Rădulescu s-a plâns că a mers în concediu cu iubitul ei doar o dată!

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *