Mihai Constantinescu, deconectat de la aparate! Noi informații despre starea artistului

Cântărețul Mihai Constantinescu a fost deconectat de la aparate, iar presa vine cu noi informații despre starea artistului. Muzicianul fusese internat la Spitalul Floreasca pe 13 mai în urma unui stop cardiorespirator. Acesta are numeroase probleme de sănătate, iar în trecut a mai fost operat de câteva ori pe cord deschis.

Mihai Constantinescu, deconectat și stabil

Cântărețul a fost nevoit să renunțe la concertele sale încă din luna martie, de când starea de sănătate a cântărețului s-a înrăutățit. Artistul a fost ținut în viață de aparate în ultimele trei săptămâni, conform România TV, iar apropiații au sperat până în ultima clipă că Mihai se poate recupera. Acesta a fost deconectat de la aparate și respiră, deci se pare că a trecut marele hop, deocamdată.

Adrian Daminescu, prietenul și colegul lui Mihai Constantinescu a declarat într-o intervenție la România TV că marele cântăreț este de cinci zile deconectat de la aparate, iar acum respiră singur. Acesta a spus că speră să aibă aceeași evoluție favorabilă pe care a avut-o Gabriel Cotabiță, după infarctul suferit de acesta în urmă cu câțiva ani, pe banda de alergare de la sala de fitness.

Daminescu: „Respiră singur,  mai mișcă câte un deget”

„De cinci zile este stabil. E scos de la aparate şi respiră singur, mai mişcă câte un deget. Sper să aiba aceeaşi eevoluţie care a avut-o Gabi Cotabiţă”, a declarat Daminescu, la România TV.  Cântărețul are câteva proteze la inimă, căci în urmă cu mai mulți ani a trecut prin intervenții chirurgicale la cord.

Artistul mai suferă, pe lângă bolile cardiace, și de insuficiență pulmonară. Înainte să ajungă la Spitalul Floreasca în seara zilei de 13 mai, acesta suferise cu aproximativ o săptămână în urmă un accident vascular cerebral, scria presa imediat după internarea artistului la secția de Reanimare a unității medicale.

http://mirelacuisine.ro/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *