Nelu Tataru: “Putem sa ne gandim la o relaxare la sfarsitul lui…

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spera ca in doua luni ”sa iesim la capatul tunelului”, iar aceste ”sechele” care ne vor ramane dupa aceste momente sa ne invete sa fim mai responsabili.

Nelu Tataru a declarat pentru Stirile PRO TV ca actuala criza s-ar putea termina la sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie, cand restrictiile se vor ridica, treptat, pentru fiecare localitate in parte.

Ministrul Sanatatii a spus corespondentei Liliana Curea ca va trebui sa convietuim de acum cu acest Covid-19, dar cu respectarea unor reguli, precum evitarea locurilor aglomerate, igiena stricta si purtarea de masti si manusi.

”Eu sper ca dupa doua luni de zile sa iesim la capatul tunelului si sa spunem ca am invatat ceva din acest lucru. Teama noastra trebuie sa fie transformata in incredere si in precautie”, a afirmat Tataru.

”Chiar daca relaxam, aceste masuri- masca, igiena, manusile- trebuie sa ramana pentru o perioada mult mai lunga, doua- trei – patru luni. Evitarea locurilor aglomerate, pastrarea distantierii sociale, mentinerea unei atitudini precaute sunt cele care ne vor da viitorul urmarilor doi ani, cand va trebui sa convietuim cu acest virus”, a precizat ministrul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *