Nicoleta Luciu s-a lăudat mereu cu cei patru copilași, dar acum adevărul a ieșit la iveală. Puține femei ar accepta așa ceva

Deși a declarat că se ocupă singură de cei patru copii ai săi, Nicoleta Luciu are un ajutor de nădejde la creșterea și educarea lui Zsolt jr, care are 11 ani, și a tripleților Kim, Kevin și Karoly, de 8 ani.

Retrasă din showbiz aproape în totalitate – mai are doar apariții sporadice la evenimente mondene -, Nicoleta Luciu s-a mutat de ani buni la Miercurea Ciuc, „cartierul general” al afacerilor lui Zsolt Csergo, soțul ei, și locul unde cuplul a decis să-și crească copiii.

Catalogată drept „mamă-eroină” după ce a născut tripleții, fosta vedetă Playboy a declarat că, de vreme ce cariera ei oricum a intrat în declin, se va ocupa singură de băieții și de fata ei, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. O fi avut ea intenții bune, însă nu-i floare la ureche să crești patru copii, iar când Zsolt jr, Kim, Kevin și Karoly au crescut și ocupațiile lor s-au diversificat – unul vrea la înot, altul, la hochei ori la limbi străine -, Nicoleta Luciu n-a mai putut face față singură.

Așa a apărut în peisaj bona, de care, acum, Nicoleta nu se mai desparte nici în vacanță! Femeia angajată de familia Csergo a preluat o parte din sarcinile vedetei și s-a dovedit extrem de utilă și în timpul deplasărilor. Are destulă bătaie de cap cu patru copii, dar jobul vine și cu un avantaj cu care nu multe bone se pot lăuda: cel puțin un concediu de lux pe an! Cea mai recentă vacanță în care Nicoleta și-a luat baby-sitterul a fost în Franța, pe Coasta de Azur.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *