Noi informații despre cum a obținut UDMR mii de voturi în localități fără cetățeni maghiari

UDMR a obținut mii de voturi în localități fără locuitori maghiari, ceea ce i-a permit să treacă pragul europarlamentarelor fără limite, după ajutor masiv de la PSD și parțial de la PNL. 

UDMR a obţinut voturi în toate localităţile din Apuseni unde nu există deloc comunitate maghiară.

A fost ciudat că UDMR a putut lua voturi peste tot, chiar și în sate unde nu există nici cetățeni de etnie maghiară, nici organizații ale UDMR. S-a dovedit apoi că delegații UDMR din secții erau de fapt membri PSD de încredere”.

In fiecare secție au existat unul, două sau trei voturi pentru UDMR, chiar și în localități din Moldova și sudul țării unde nu există practic comunitate maghiară. ”Imaginați-vă cum arată lucrurile: din sătucele de romi până în orașe, din blocurile de apartamente până în cele mai mici cătune, peste tot 2-3 oameni și-au amintit să voteze laleaua (simbolul electoral al UDMR – n.red.)”

Acești delegați au avut ca sarcină să voteze cu UDMR. Ori, având în vedere numărul de secții la nivel național, un număr semnificativ de voturi au venit de la acești delegați trimiși de PSD și PNL.

PNL a arătat că a trimis delegați în locul UDMR în doar 2-3% din cele 18.730 secții de vot, în timp ce PSD ar fi trimis în 90% din secții.

Mai pe scurt. Stai in sectia de votare din partea UDMR, iti iei banii pe ziua respectiva dar votezi cu UDMR

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.