NOILE INTERDICȚII VALABILE DUPĂ 15 MAI, ANUNȚATE ASTĂZI! MINISTRUL DE INTERNE A FĂCUT ANUNȚUL

După data de 15 mai, România se va afla în stare de alertă, iar noile măsuri restrictive – chiar dacă ceva mai ”relaxate” – nu vor lipsi. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat că noile interdicții vor fi comunicate astăzi.

Acestea vor fi postate pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, a precizat Marcel Vela, spunând și că unele dintre aceste interdicții se vor referi la operatorii economici și la unele instituții.

loading...

„Sper ca în această seară (n.red . – ieri), dacă nu cel mai târziu mâine  (n.red. – azi)  să fie postată pe site-ul Grupului de Comunicare Strategică din subordinea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi a Ministerului Afacerilor Interne, chiar pe site-ul Ministerului, la fel cu unele norme de aplicare a unor măsuri, de exemplu: ce măsuri se aplică în situaţia deschiderii saloanelor de înfrumuseţare, trebuie să îndeplinească saloanele aceste norme. Dacă nu vor şi afişate astăzi, cu siguranţă vor fi afişate mâine”, a declarat Marcel Vela, vineri seară.

Nu a comentat decizia CCR

Marcel Vela nu a comentat, însă, decizia CCR legată de amenzile mărite date în starea de urgență, dar a spus că se vor găsi metode prin care persoanele care nu respectă restricțiile, în starea de alertă, să fie sancționate.

„Vom avea, în perspectiva stării de alertă, metode prin care cei care fac unele gesturi reprobabile, discutabile, încâlcând regulile sau punând în pericol viața celor dragi, să fie sancționați într-o formă sau alta, conform legii”, a spus Marcel Vela la Digi 24.

loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *