Nu știe că frățiorul ei e pe moarte, știe doar că trebuie să aibă grijă de el atunci când îi este rău

Ce cuvinte ar putea descrie imaginea asta? O copilă își încurajează frățiorul, bolnav de cancer, al cărui trup abia face față chimioterapiei.

Poveste emotionanta. L-a mângâiat pe spate, a stat lângă el cât îi era rău. Apoi, l-a șters pe față, l-a spălat pe mâini și l-a dus, în brațe, pe canapea. „Mami, ce are frățiorul meu? O să se facă bine?”

Poveste emotionanta

În august 2018, Beckett Burge a fost diagnosticat cu leucemie. La acea vreme, băiațelul nu împlinise încă doi ani. De atunci, viața lui a fost strâns legată de spitale. A îndurat mai multe serii de chimioterapie și transfuzii de sânge. În tot acest timp, sora lui mai mare, Aubrey, i-a fost alături.

Mama celor doi, Kaitlin Burge, 28 de ani, din SUA, a vorbit despre legătura specială ce s-a creat între cei doi copii. „Aubrey spune că Beckett este prietenul ei cel mai bun.”

În luna ianuarie, Kaitlin a fotografiat un moment emoționant. Fetița a văzut că frățiorul ei se simțea rău, așa că a fugit imediat în baie, să-l ajute. Aubrey s-a spălat pe mâini, s-a dus lângă Beckett și a început să îl mângâie pe spate și să-l încurajeze, spunându-i că va trece și totul va fi bine.

Mama acestor copii minunați a decis să publice fotografiile online, împreună cu povestea din spatele imaginilor, pentru a ilustra cât de importantă este familia în perioadele dificile ale vieții.

„Nu știa ce se întâmplă, dar știa, din propria experiență, că atunci când îi era rău, cineva venea să stea cu ea și să o încurajeze. I-a curățat fața, l-a ajutat să se spele pe mâini și apoi m-a rugat dacă poate să mă ajute să facem curat în baie. I-am spus că nu e cazul, că nu este responsabilitatea ei. 

Are grijă ca orice obiect ce vine în contact cu Beckett să fie curat.

Când îi văd împreună, inima mi se umple de fericire și tristețe, simultan. Nu știu dacă are vreo logică ce spun…Au o relație cu totul specială. Ea are mereu grijă de el.

Un copil de patru-cinci ani ar trebui să vrea să iasă afară, să se joace cu prietenii. Aubrey este pasionată de gimnastică, dar a trebuit să-i întrerupem antrenamentele, din lipsa banilor. Fata mea ar trebui să fie în sala de sport, făcând ceea ce îi place, dar ea este aici, mereu aici, mereu ajutându-și fratele bolnav.

O încurajăm să iasă, să se joace cu alți copii. Nici nu vrea să audă. Este nedespărțită de el”, a povestit mama celor doi.

Beckett, care are acum patru ani, va mai avea nevoie de încă doi ani de chinioterapie, cel puțin.

Foto: Facebook/ Kaitlin Burge

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *