O doctoriță din Suceava spune că s-a tratat singură de COVID-19: „Am trecut prin toate fazele urate și grele ale bolii”

Un doctoriță din Suceava a povestit, într-un mesaj postat pe Facebook, cum s-a tratat singură, acasă, de coronavirus, când în România abia apăreau primele cazuri confirmate cu COVID19.

Dr. Irina Gribincea, medic de familie în Suceava, susține că avea toate simptomele unei infecții cu COVID-19, însă a fost refuzată la testare. O lună mai târziu și un test făcut în mediul privat i-a confirmat toate bănuielile. A fost infectată cu COVID-19.

”Testarea se facea selectiv doar pentru anumite simptome,dar care nu erau specifice bolii..Astfel încât eu..medic in Romania cu simptome certe de COVID,descrise de medicii din toata lumea, dar care nu erau cunoscute in tara noastra, am fost refuzata la testare…Testarea am facut-o mai tarziu..peste o luna..cu plata..130 lei,cand a aparut aceasta posibilitate la laboratoarele private! Rezultatul: Ac IgG pozitiv COVID! , inseamna ca am avut boala. Stiam ..ca asta va fi rezultatul”, scrie medicul pe Facebook.

Doctorița Gribincea povestește că a trecut prin clipe cumplite, din cauza bolii.

”Am trecut prin toate fazele urate si grele ale bolii si atunci cand durerea din piept era insuportabila si lipsa de aer acuta, stiam ca tratamentul prescris de mine..este cel mai bun. Decizia a fost rapida si clara, trebuia sa ma tratez singura pe mine si pacientii mei”, a mai scris ea.

Întrebată ce tratament a urmat, doctorița a răspuns că a luat paracetamol, biomicin și biosept, două produse românești, vitamina C retard (ctb), ceai Gripovit max C și ceai Hapciu instant pentru că, la fel ca la orice viroză, hidratarea este foarte importantă.

Doctorița Gribincea a spus că s-a înscris în grupul internațional al medicilor anti-COVID, astfel încât a fost permanent la curent cu informațiile privind evoluția acestei boli cu simptome atât de diverse și cu rezultatele tratamentelor urmate de pacienții din alte țări.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *