O femeie și un bărbat au căzut de la etajul 9, în timp ce făceau amor! Șocant, ce a făcut bărbatul care a supraviețuit căderii

Un bărbat și o femeie au căzut de la etajul 9 al unui bloc, în timp ce făceau amor salbatic.

O întâmplate mai puțin obișnuită a avut loc zilele acestea în Sankt Petersburg, iar protagoniști sunt doi tineri care au 29, respectiv 30 de ani.

Vecinii susțin că cei doi erau la o petrecere descrisă ca „sălbatică”, atunci când s-a întâmplat nenorocirea.

Înainte de teribila întâmplare, vecinii spun că un televizor a căzut de la etajul 9 înainte să vadă o femeie și un bărbat căzând de la același etaj.

In timpul căderii, femeia în vârstă de 29 de ani a murit pe loc, în timp ce bărbatul a căzut peste ea și a reușit să supraviețuiască. Întâmplarea șocantă a avut loc pe 5 iulie, iar după ce femeia a murit, tânărul a urcat înapoi în apartament și a continuat petrecerea.

Parțial îmbrăcat, bărbatul care a aterizat pe femeia cu care făcea s4x în momentul căderii s-a ridicat și s-a întors la petrecere.Poliția a sosit de urgență la fața locului. După ce inițial s-a crezut că femeia a fost ucisă de televizorul căzut, imaginile de la fața locului sugerau că victima era complet dezbrăcată de la talie în jos.

Alți doi bărbați se aflau în apartamentul în care s-a întâmplat căderea, însă nu se știe dacă au fost implicați în această nenorocire.
Polițiștii ruși investighează acum acest caz extrem de ciudat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.