Povestea actriței din „Las Fierbinți”, ucise de propriul soț

„Las Fierbinți” este unul dintre cele mai îndrăgite producții televizate din România. Serialul a fost, totodată, rampă de lansare pentru mulți actori și actrițe aflate la început de drum. Printre aceștia s-a numărat și frumoasa Anastasia Cecati, care, însă, a fost ucisă cu sânge rece de propriul soț. Povestea actriței din „Las Fierbinți” ucise de propriul soț!

Povestea actriței din „Las Fierbinți”, ucise de propriul soț

Anastasia Cecati era o tânără din Republica Moldova, care avea toată viața înainte. De profesie model, tânăra de 31 de ani își dorea să reușească și-n lumea filmului, motiv pentru care a acceptat un rol episodic în serialul „Las Fierbinți”.

Ea apăruse preț de câteva minute într-un episod din sezonul doi al serialului, în care jucase rolul unei „nimfe”. Deși rolul său fusese episodic, Anastasia Cecati s-a remarcat grație frumuseții și naturaleții sale. Din păcate pentru ea, destinul a făcut ca indicatorul vieții sale să se oprească la 31 de ani. Soțul său, cu care aceasta nu mai forma un cuplu, i-a curmat viața pe 19 februarie 2018.

Copilul ei a rămas în grija părinților ei

Povestea actriței din „Las Fierbinți” ucise. Totul s-a petrecut în luna februarie a anului 2019. Atunci, bărbatul, care deja nu mai locuia în căminul conjugal, a trecut să-și viziteze fiica. Discuțiile dintre el și Anastasia Cecati au escaladat, iar într-un impuls de furie acesta a înjunghiat-o în gât.

Văzând cele înfăptuite, bărbatul l-a sunat pe nașul său și l-a rugat să aibă grijă de fiica lor. Ulterior, acesta s-a sinucis, aruncându-se în gol de la etajul șapte al unei clădiri din Chișinău. Fiica lor, care avea doar trei săptămâni la acea vreme, a rămas în grija bunicii materne.

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *