POVESTEA EMOȚIONANTĂ DIN SPATELE ACESTEI IMAGINI DIN CLUJ-NAPOCA. DE CE ȚINE ACEASTĂ BĂTRÂNĂ O PIZZA ÎN MÂNĂ

Această bătrână a fost fotografiată în Cluj-Napoca în timp ce ține o pizza în mână și a fost postată pe rețelele de socializare. Internauții s-au întrebat ce poveste se ascunde în spatele acestei imagini.

Ei bine, se ascunde o faptă bună. O pizzerie din Cluj-Napoca ascunde un plic prin oraș, care conține un tichet cadou, iar norocosul primește două pizza, dintre care una va trebui să o dăruiască unei persoane nevoiașe.

Această femeie este una dintre acele acele persoane, care a primit în dar o pizza de la câștigător. Nu putem să nu remarcăm bucuria de pe chipul acestei bătrâne, la un gest…atât de mic și care ne arată că fericirea vine nu doar din marile realizări pe care le avem, ci şi din lucrurile mărunte pe care le trăim zi de zi.

“Un local din Cluj-Napoca ascunde, în fiecare săptămână prin oraș, un plic care conține un voucher, iar cel care găsește voucherul și trimite un mesaj pe pagina localului va primi 2 pizza gratuite. Una pentru el și una pe care o va dărui unui om nevoiaș“, este mesajul postat pe grupul de Facebook “Esti din Iași dacă…”.

“Felicitari ! o mancare si pentru bietii batrani!/ Frumoasa inițiativă. Bravo!!!/ Încet, dar sigur, înaintăm spre civilizație!/ O idee a unui om cu suflet mare/ Un gest nobil și un om cu suflet mare/ Daca face un bine si da o pita la o femeie saraca trebuie sa puie poza o nesimtire/ Faceți bine în tăcere…binele spus deja numai e luat în calcul…a-ti mai pozat și femeia cu pizza în mână de parcă ați aranjat-o pe viață../ Bravo Iasi…“, sunt doar câteva dintre comentariile primite la postare.Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *