Premierul României, atac dur la adresa Dr. Streinu-Cerce: „E o năstrușnicie, o stupiditate mai mare nu am văzut”

Ludovic Orban a avut o reacție acidă la adresa medicului Adrian Streinu-Cercel, după ce acesta a spus că toate persoanele de peste 65 de ani ar trebui să intre în carantină timp de 3 luni.

Reacția premierului la adresa lui Streinu-Cercel

Prim-ministrul, Ludovic Orban a declarat că ceea ce a propus medicul Adrian Streinu-Cercel este o mare nebunie. Acesta a declarat că nici nu se pune problema de a le impune persoanelor de peste 65 de ani să intre în  carantină timp de 3 luni.

Aia este o năstrușnicie, o stupididate mai mare nu am văzut, nu știu dacă ați citit documentul ăla. Ăla este făcut în anii 50, 1950, la fiecare după nevoi, cu statul care se ocupă de tot, preia distribuția de energie electrică, de apă, utilități, nu mai plătește nimeni taxe, statul rezolvă tot… e o nebunie, vă spun sincer. Nici nu trebuia luat în serios, iar chestiunea aia chiar stau să mă întreb dacă a apărut întâmplător sau nu, cu carantinarea bunicilor și părinților noștri, ruperea de familii, astea sunt lucruri de o gravitate extremă și nu trebuie tratate doar cu un zâmbet, ci cu măsuri”, a declarat premierul.

De asemenea, prim-ministrul a precizat că gestul profesorului specialist este unul iresponsabil.

Profesorul specialist Adrian Streinu-Cercel a declarat în urmă cu câteva zile că persoanele de peste 65 de ani trebuie băgate în carantină timp de 30 zile, separate de famiilile lor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *